Ako ste mislili da će početak nove akademske godine proći u 'mirnom štihu', prevarili ste se. Bez dobrog studentskog partija dobrodošlice Rijeka zasigurno neće ostati. On će se ovog četvrtka, 04.10.2012. održati u River Pubu. Prvi tjedan predavanja uvijek bude miran i dosadan, pa stoga nemojte dvojiti hoćete li ili nećete doći na 1st Student party. Zabava je zagarantirana i provjerena: je-BENI band držat će vas budnima i na plesnom podiju do ranih jutarnjih sati, a u pauzama će umjesto njih atmosferu zagrijavati DJ Chiwe.

Osim toga, tu je i specijalna ponuda za studente: bambus 0,3 po cijeni od 15 kn te borovička po cijeni od 8 kn kod River Pub hostesa (dok ćete je kod simpatičnih konobara moći kupiti po cijeni od 10 kn). Kada, ako ne sada? Kroz neka tri tjedna obaveza će biti puno i previše, zato iskoristite vrijeme sada. Neka vas opusti vrhunska atmosfera u dobrom društvu i još boljem lokalu. Početak je najavljen za 23 sata. Vidimo se u četvrtak u River Pubu!

Tekst: I. Brežnjak

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO