Već je dosta godina prošlo od kada vam je ružičasta bila najdraža boja, šarena lizalica najslađi poklon, a Barbie i Ken idealan par vašeg vjenčanja iz snova!??... Već vam je pun kufer svakodnevnih problema i lagano ste se zaželjeli tih bezbrižnih dana djetinstva!? Pa, slobodno započnite s pakiranjem jer upravo ovog petka, naš prostorno-vremenski stroj u Saloonu vodi vas na čarobno, ružičasto putovanje baš tamo: u bezbrižni, otkvačeni SALOON PINK LOLLYPOP WONDERLAND!...

I baš kada biste pomislili da ćemo za vas pripremiti dječju predstavu, naše vruće pinky hostese uvjerit će vas kako ovog petka i neće baš sve biti tako nevino i dječje! ;)

Da, daa... upravo to: u našem ružičastom svijetu ovog petka slobodno budite nestašni i uživajte u slatkom lollypop zadovoljstvu do mile volje-bez da vas itko viče i kori!... osim, možda, naših sexy hostesa, ali to će vam se ionako svidjeti!;)... I da ne duljimo previše,nakon što ste prošlog vikenda uživali u tropskom, Hula-Hula ambijentu, ni ovog puta nećemo dati da vam zagrebačko sivilo i magla pokvare raspoloženje... Štoviše, učinit ćemo početak vašeg vikenda maksimalno ružičastim i slatkim, i to doslovno!... Na vama je samo da sa sebe zbacite tamnu i tmurnu zimsku odjeću, uskočite u nešto pinky, kratko i prozračno... i,za idući tjedan naručite se kod zubara-jer kad jednom uđete u naš SALOON PINK LOLLYPOP WONDERLAND, zauvijek ćete postati ovisnici o slatkom!:) I što reci za kraj nego vidimo se ovaj petak... a do petka: THINK PINK! ;)

Program počinje u 23:00 sata, a cijena ulaznice je 30 kn.

Izvor: Saloon

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO