Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na prvu večer novog programa koji će se odvijati petkom u Plaza baru. Ovaj petak čast probijanja leda imaju Feminnem i grupa Hotline. Oni će Vas tako zabavljati svaki prvi i treći petak u mjesecu, dok će nas drugi i i četvrti petak u mjesecu zabavljati Soul Sisters.

Zato, ukoliko ste željni pozitivne energije, spremni zaplesati uz domaće i strane hitove, javite se na 091.244.5025 ili 091.910.2122 i rezervirajte svoje mjesto!

Feminnem je osnovan 2003. god. nakon Hrvatskog idola na inicijativu Đorđa Novkovića. Grupa je od početka pokazala veliki potencijal za uspjeh koji se svojevremeno pokazao ispravnim. Relativno mlada grupa je u pet godina postojanja pokupila brojne nagrade i trofeje za svoje nastupe te nastupala na velikim međunarodnom festivalima. Neke od bitnijih priznanja su i nagrada stručnog žirija na „ Inernacionalnom Banjalučkom festivalu“ za pjesmu „Ne treba mi to“ za koju su osvojile istu nagradu i na „ Kninskom festivalu“. Zatim 5 od mogucih 9 nagrada na BIH radiskom festivalu sa pjesmom „Dva srca i jedna ljubav“ te nagradu publike na Hrvatskom radijskom festivalu za pjesmu „Chanel 5“, trece mjesto na Dori sa pjesmom „ Poljupci u boji“.

Bend se odmah po osnutku prijavljuje na BiH eurosong ( natjecanje za pjesmu eurovizije) gdje i pobjeđuju sa pjesmom Zovi. Pobjeda ih odvodi na Eurovision Song Contest gdje sa „Call me“ osvajaju solidno 14. mjesto od mogucih 40. Nastup na takvoj manifestaciji grupi Feminnem je osigurao i televizijski debi po nazivom Feminnem show kojeg su dobile zbog prepoznatljive otvorenosti, smisla za humor ali i nepobitnmog pjevackog i plesnog talenta koji je grupu lansirao među naj izvođaće u Hrvatskoj i BiH.

Po uzoru na „Feminnem show“ prema kojem je i dobio ime, cure su izdale i svoj prvi album na kojem su sudjelovale najveca i najpoznatija imena Hrvatske muzicke scene.

Ipak najistaknutije priznanje je osvajanje 1. mjesta na Dori 2010 sa pjesmom „Lako je sve“ koja je tako Feminnemke uvrstila u izvođaće koji su imali čast predstavljati Hrvatsku u Europi na prestižnom natjecanju.

U suradnji sa producentom Branimirom Mihaljevićem izdaju drugi studijski album „Lako je sve“ koji se ove godine našao na 10. mjestu najprodavanijih albuma u HR a koji se ujedno i prepjevao na engleskom jeziku kao pod nazivom „Easy to see“.

Izvor: Plaza Bar

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO