uje1011231

UJE oil bar, jedinstveni restoran smješten u srcu Splita, nedavno je ugostio iznimno uspješno okupljanje koje je privuklo širok spektar sudionika relevantnih za turizam. Ovaj značajan događaj, koji je održan u prostorijama restorana UJE oil bar, bio je simbol zajedništva i sinergije među različitim sudionicima turističkog sektora. Upravo ovaj jedinstveni restoran okupio je niz važnih partnera iz različitih segmenata turističke industrije, uključujući agencije, dobavljače, predstavnike Turističke zajednice, Županije i Grada, vodiče, vlasnike restorana, direktore hotela, iznajmljivače, makro i mikro poduzetnike, istaknute stručnjake za maslinovo ulje te druge ključne sudionike.

Među značajnim osobama koje su podržale ovaj događaj bili su Joze Tomaš iz Hrvatske gospodarske komore, Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice grada Splita, Martin Bućan iz Splitsko-dalmatinske županije , kao i dr. sc. Maja Jukić Špika iz Instituta za jadranske kulture i melioraciju krša. Također su se istaknuli direktori hotela, vlasnici restorana i barova kao što su, Zrno Soli, Galerija, Ave i drugih, te vlasnici obrta koji su ključni čimbenici napretka, uključujući praonice, papirnu galanteriju i ugostiteljsku opremu. Važnost ovog događaja dodatno je naglašena podrškom dugogodišnjih partnera za hranu i piće kao što su Metro, Centaurus, Gligora, Velpro i Vino Like, uz sudjelovanje ostalih vinara. Također su se pridružile i brojne agencije i lokalni vodiči čiji doprinos turističkom uspjehu ne smije biti zanemaren.

U sklopu događaja, svaki partner je imao priliku predstaviti svoje proizvode i usluge. U jednom od prostora posjetitelji su mogli uživati u dalmatinskim specijalitetima poput sipe boba, slanutka s molom i bakalara bianco. Partner Gligora je predstavio selekciju svojih sireva u drugom prostoru, dok su u trećem prostoru predstavnici Vino Like-a bili dostupni za savjete i objašnjenja o njihovim vinima , gdje su se vina usklađivala s ponuđenom hranom. Posebno zanimanje izazvala je stručnjakinja za maslinovo ulje, dr. sc. Maja Jukić Špika, koja je educirala posjetitelje i govorila o važnosti maslinovog ulja u Gastro shopu. Partner Metro je impresionirao posjetitelje prezentacijom svoje bogate ponude ribe, koju je pripremio i poslužio chef Branimir Prnjak iz Zrna Soli. Njegove kreacije poput pržene riže s tatarom od tune s ljutim umakom i bučinom majonezom, cannoli od lubina punjeni paštetom od bakalara, te tacosi sa usoljenim lubinom, emulzijom od limuna i acetom balsamicom naišla su na izuzetan interes među posjetiteljima.

Ovaj događaj u restoranu Uje oil bar, unutar Dioklecijanove palače, još jednom je istaknuo važnost sinergije i partnerstva među svim dionicima turističkih djelatnosti, stvarajući snažnu platformu za daljnji razvoj turizma u regiji.

Tekst: Press
Fotografije: Igor Jakšić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO