Baloo beach club u Vodicama, nakon samo mjesec dana rada i već jednog gostovanja (DJ Latin Prince, USA) u posljednja je 3 dana pokazao da se ne šali! Na Summer dream festivalu gostovali su, 3 dana za redom- Phat Phillie & Saša Maček, Arno Cost i Freemasonsi! Sva 3 dana Baloo je gorio, što od velikog broja posjetitelja, što od uzavrele atmosfere uzrokovane vrhunskom glazbom, iznimno lijepim gošćama te poznatim licima iz hrvatskog svijeta glazbe, mode i sporta.

Uz Sašu Mačeka, „Dragog“ iz Connecta, Tamaru Šopar, uz zavidan broj poznatih hrvatskih poduzetnika, bankara i ugostitelja, bezbrižno su se zabavila još neka imena hrvatske javne scene, čiji identitet Baloo ne želi otkrivati uz objašnjenje: „Naši su gosti naši prijatelji i ako oni ne žele biti viđeni, nema publiciteta koji će nas natjerati da njihovu privatnost prodamo.“

Uz svijetski poznate DJ zvijezde, Baloo programe su upotpunili i 11-godišnji DJ Tommy Deluxe iz Amsterdama, Mario Penton Hernandez iz Cubisma na kongama, Ivica Premelč i popularni Jakša za svojim saxofonima, te violinistica Andrea.

Tekst / Fotografije: Press
{gallery}albumi/baloo050812:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO