Najave događanja

Brzi prikaz 30 nadolazećih najava

 Tvornica kulture Zagreb - RNB Confusion - 19.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 16. travnja 2019. god. u 23:00

confusion1904

 

Bilo je to doba kada se izlazilo srijedom. Domaća se hip-hop scena već bila zakuhala, a rime Bolesne braće i Tram 11 su znali i oni najmanji klinci u kvartu. RNB Confusion, prepune srijede u Gjuri 2, Piranhi i Mansionu sjećanja su koja danas izazivaju žmarce koji se poput vala ugode pomiješanog sa neizbježnom nostalgijom šire kralježnicom, tadašnjih tinejdžera, danas nešto zrelijih članova ove naše urbane gradske zajednice.


Opširnije...
 
Klub Magic Zagreb - Roger Sanchez - 22.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 22. ožujka 2019. god. u 22:00

magic0603191

 

Postati svojevrsnom legendom elektroničke glazbe veliki je kompliment. Jedan od onih koje možemo nazvati legendarnim je zasigurno Roger Sanchez, nagrađen Grammyjem 2003. godine. Ovaj američki DJ i danas je jedan od najtraženijih na svijetu, a u petak, 22. ožujka na radost brojne hrvatske publike dolazi u Zagreb. Kako najavljuje, nastup u klubu Magic bit će jedno posebno glazbeno putovanje njegovom karijerom.


Opširnije...
 
Phanas Pub Rijeka - Fortunal & Tullamore Dew party - 22.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 22. ožujka 2019. god. u 22:00

phanas2203

 

Svaki #petak u Phanasu je rezerviran za najbolju zabavu, pa nam tako za kraj ovog radnog tjedna u goste dolazi grupa Fortunal! Grupa Fortunal je band koji se ističe bogatim iskustvom stečenim kroz dugi niz godina, nastupajući na raznim mjestima i prilikama (klubovima, terasama, kampovima, feštama, vjenčanjima, maturalnim zabavama, karnevalima, festivalima...). Svojim vokalnim i instrumentalističkim umijećem te zanimljivim scenskim nastupom, napuniti će, rasplesati i raspjevati plesni podij.


Opširnije...
 
Dvorana Mladosti Rijeka - Saša Matić - 15.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 15. ožujka 2019. god. u 21:00

sasa1503

 

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda nakon dva rasprodana koncerta u Areni Zagreb dolazi i u Rijeku! Saša Matić je poznat po hitovima kao što su „Kralj izgubljenih stvari“, „Kad ljubav zakasni“, „Nađi novu ljubav“, „More tuge“ u suradnji sa Severinom, te mnogim drugima. Nakon izdavanja zadnjeg albuma „Ništa ne bih menjao“, Saša je poharao velike dvorane u regiji pa je nakon dvije rasprodane beogradske Arene dva dana zaredom imao koncert i u Areni Zagreb. Nastupao je diljem svijeta, od SAD-a i Kanade do Australije, a sada ga možete poslušati 15.03. i u svom gradu u dvorani Mladosti na Trsatu.


Opširnije...
 
Metropolis Club Zagreb - Salsa party - 09.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. ožujka 2019. god. u 22:00

cubismo0903

 

Prave vruće latinoameričke ritmove popraćene sa mnoštvo plesa, odličnu atmosferu uz posebnu ponudu latino „plesnih" koktela donijeti će vam posebno izdanje Salse & Sensual party 09.03.2019. u Metropolis clubu u organizaciji Metropolis cluba i Plesnog studija Fever, koji u Hrvatskoj slove kao najveći klupski salsa partiji! Najviše salsa plesača upravo je prošlo kroz ove plesne večeri, a posebno live izdanje uz band Cubismo biti će prava poslastica za sve ljubitelje latinoameričke glazbe i plesa. Na partyju vas očekuju salsa i sensual floor, DJ-i iz Hrvatske i inozemstva sa raznolikom glazbom, taxi plesači koji su zaduženi da se svi puno naplešete do ranih jutarnjih sati, besplatne animacije s instruktorima iz Plesnog studija Fever i Plesnog kluba Bandoleros i puno plesa i zabave! Za one koji još nisu bili, posebni plesni „taxi driveri" ufurati će vas u vruće latino ritmove i od vas napraviti pravog plesača. Zaplešite kizombu i bachatu na glavnom flooru, a potom uživajte u ritmovima salse, bachate i cha cha cha!


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 740

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.