Ljeto nikad nam nikad nije bilo toliko blizu da ga gotovo možemo namirisati u zraku, okusiti u svakoj kapi cuge za vikend izlazak s ekipom ili osjetiti u svakom centimetru tijela, a Zrće ti nikad nije bilo toliko nadomak ruke kao što je upravo sada, upravo pred ovo ljeto, upravo u klubu Aquarius A2 u Zagrebu ove subote (08.06.2013.) na Funhouse: ZRĆE 2013 - promo party eventu.

Zrće - za jedne "Sodoma i Gomora" te propast svijeta kakvog poznajemo u negativnom smislu, a za druge.. pa, isto to ali u pozitivnom smislu. Šalu na stranu; već cijela nogometna lopta sunčevog sustava ili vam Zemlja gotovo zna za Zrće koje mediji i turistički vodiči za mlade i one takvog razuzdanog i željne zabave duha nazivaju novom "starom Ibizom". Već to je dovoljno za spakirati kofere ili barem uzeti kremu za sunčanje, ručnik, nešto love i reći "hasta la vista baby" te upustiti se u avanturu koje pruža to mjesto, a koja se sigurno neće zaboraviti te će se prepričavati s koljena na koljeno (uz možda nužno cenzuriranje pojedinih dijelova, naravno).

Klub Aquarius u Zagrebu ove subote ponosno predstavlja promo party svega što nas očekuje ovo ljeto u klubu Aquarius na Zrću. - Pod okriljem Funhouse programa ove subote nas očekuju noviteti svjetskih glazbenih top ljestvica na kojima stoje biseri glazbenih kraljeva koji će nas uživo častiti svojim izvedbama ljetos u klubu AQUARIUS ZRĆE, a neki od njih su: Axwell, Dubfire, Fedde Le Grand, Benny Benassi, Deniz Koyu, DJs From Mars, Taboo (The Black Eyed Peas), Ellen Allien, Stacey Pullen i mnogi drugi (popis svih gostovanja na služenim stranicama kluba Aquarius).

Svaka priča ima svoj početak, pa tako i svako ljeto... Neka ti ovo ljeto bude kao prvo i najbolje u tvom životu. Neka ti ovo ljeto bude ispunjeno uspomenama za cijeli život. Ovo ljeto provedi u srcu događanja "svega", u klubu Aquarius Zrće... Okupaj se u moru, suncem, sjećanjima, uspomenama i odličnim zvukom, ekipom i provodima. - Klub Aquarius iznenađuje i nagrađuje i ovaj put. I ove subote će se dijeliti upadi za događanja s navedenim i ostalim DJ-ima i gostima na Zrću ovoga ljeta, pa pripazi da te ne udari kap ako baš ti ove subote dobiješ upad za svog omiljenog DJ-a ili performera u Aquariusu na Zrću za ovo ljeto!

Za užitak ove večeri i početak ljetnog programa u cjelonoćnom izdanju zadužen je one-man-band odnosno rezident DJ kluba Aquarius Zrće - BumbleB. Sve je jasno... Predstavljat će se aktualna glazba svih velikana koji će nas ovo ljeto častiti svojim zvukom uživo u Aquariusu na Zrću. Mmmmmljac!!

Vrata kluba Aquarius A2 na zagrebačkom Jarunu ove subote (08.06.2013.) otvaraju se u 23h i zabava traje do samoga jutra.

Ulaz: 30 kn

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO