Movement HAREM'B oživjeti će prve srijede u veljači 2014, kada će biti veliko otvorenje novog klupskog r'n'b i hip – hop programa. Najavljujemo prvi veliki PARTY koji će se održati u srijedu 05.02.2014., s početkom u 23 sata u novom klubu Choice, koji se nalazi ispred kluba The Best. Klupski program Harem'b održavati će se SVAKE SRIJEDE, a okupili smo ekipu koja će se pobrinuti da ovo zaista i bude r'n'b i hip – hop večer, stoga vas čekaju najbolji DJ setovi puni starog i novog zvuka.

Iako promoviramo ovaj glazbeni žanr, na našem partyju zasvirati će i ponešto funka, trapa i housea. Za dobar zvuk zadužen je renomirani hrvatski DJ Tom Polo, a mladi i perspektivni zagrebački DJ Tzek zagrijati će atmosferu kao warm-up DJ. Dio Harem'b crewa čini i hrvatski reper Fil Tilen koji će napraviti pravi show na mikrofonu, i to upravo s vama – publikom!

Kako bi otvorenje bilo još zanimljivije, ponosno predstavljamo, i čast nam je u sklopu našeg programa najaviti natjecanje za prijestolje u hip-hopu, break danceu i drugim stilovima „Take the Throne“ Allstyle battleove! Prvi otvoreni kup Hrvatske u street plesovima „Kings of style“ održati će se od 7. – 9. veljače u Kongresnom centru zagrebačkog Velesajma, a warm-up party održati će se u klubu Choice u 20 sati.

Kotizacija za natjecanje iznosi 35 kn, a prijaviti se možete na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prijava za natjecanje osigurati će vam besplatan upad u klub, a pobjednici battleova osvajaju nagradu od 200€ i vječnu slavu!

Choose to b different!

Harem'b. One Love.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO