Rijeka je u sklopu maškaranog mjeseca dobila još jednu lokaciju za zabavu i brojna brojna glazbena gostovanja. Naime radi se o zatvorenom prostoru Ex Port Delta (Export drvo) koji se nalazi u centru grada iza kazališta Ivan pl. Zajc. Osim izvođača sa estrade koji gostuju svakog tjedna održati će se i tradicionalni maškarani party “Carnival DJ Session 2014.”.


U subotu 22.02.2014. elektronski spektakl uveličati će legendarni Njemac DJ Tom Novy, poznato je ime svjetskih festivala te rezident kluba Space (Ibiza) posljednjih 17. godina. Tvorac hitova koji su zasvirali na brojnim radijskim postajama poput Your Body i Take It, zajedno sa ostalim plesnim house hitovima rasplesati će Rijeku. Carnival Dj Sessionu obilježiti će i domaće snage; poznati dvojac sa riječke scene Frayer i Boo Dalee, te Rosho (Undergound Sky) i jedini riječanin koji je uspio napraviti suradnju sa Moby-em, Dj System Divine. Na stageu im se pridružuje miljenik riječke publike iz Motovuna, Filip Motovunski koji je potpisao za kanadski label Jungle Xpedition te rezident mnogih zagrebačkih klubova TurkTheDJ.

Prostor će biti posebno prilagođen za karnevalski party, a učiniti će ga zanimljivim i jedinstveni laser i light show te atraktivni plesni nastupi.

Pozivamo sve u subotu 22.2.2014. na jedinstveni provod pod maskama “Carnival Dj Session”.

ULAZ BESPLATAN!

POKROVITELJI:

Grad Rijeka, Turistička zajednica Grada Rijeka, Lučka Uprava Rijeka, Luka Rijeka, Ožujsko, Novi List, Radio Rijeka Kanal Ri, Promocija d.o.o., Balance Entertainment d.o.o., Vinko Peršić, Burn.

DJ TOM NOVY (Munchen, Germany)

Proslavljeni Njemački DJ sa 20. godišnjom stazom na svjetskoj DJ sceni koji je svojom prepoznatljivom plesnom house glazbom oduševio brojne slušatelje radijskih postaja te rasplesao mnoge na poznatim svjetskim podijima. Počevši sa svojim prvim uspješnim singlom 1995 "I rock you", u dobi od 25 godina, nakon čega slijede nekoliko domaćih i međunarodnih uspješnih suradnjite  nastaju hitovi; Superstar, I Rock, Virginia, Pumpin , Take It. Nakon toga Tom producira još jedan hit „Your Body“ koji ulazi u UK Top 10. Tom Novy je dobio čast biti prvi njemački DJ koji je radio mix - kompilaciju za legendarni britanski label "Global Underground". Nadalje njegova chillout cd serije "Ocean Drive Hotel Ibiza" pokreće veliki uspijeh i skače na 6. poziciju iTunes ljestvice. U 2011 je došlo vrijeme za prvi best-of record "Retrospective" uključujući remixeve njegovih posljednjih hitova i doseze 10. mjesto na Beatportu. Nakon toga temelji svoj vlastiti label "Nouveau Niveau“. Tom Novy se može pohvaliti 17. godišnjom rezidencijom na Ibizi u klubu Space čime potvrđuje svoj status na međunarodnoj glazbenoj sceni.

TOM NOVY VIDEO:

Your Body
https://www.youtube.com/watch?v=cgeEsvLhGqs

Go Wild
https://www.youtube.com/watch?v=DR4pkDhGeFY

Take It
https://www.youtube.com/watch?v=_8ddq2NsjjU

Underground People
https://www.youtube.com/watch?v=86L-jGl3hcg

KONTAKT OSOBA:

Dražen Mišović
Balance Entertainment d.o.o.
GSM: +385 91 /327 1221

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO