"Techno Clubbing" ponosno predstavlja techno večer s dva gosta iz susjedne nam BiH, a njihova umjetnička imena su Q'LE i SOKRE. U subotu, 6. travnja 2013., u klubu Gjuro 2 u Zagrebu ovaj dvojac će nas počastiti svirkom svojih najnovijih techno uradaka te općenito nove produkcije iz kuhinje svjetskih techno velikana. Bez brige, i ovog puta gostima podršku daju domaće snage koje čine svima nam dobro poznati Teo Zver i Andreas Noir.

Svaka svjetska metropola ima ono mjesto koje naziva svojim "domom" u vezi nečega. Ako Pariz ima Louvre za najveća djela likovnih umjetnosti, Atena ima Akropolu, New York ženu koja osvjetljava put slobodnima, a koju zovemo "Kipom slobode", tada i Zagreb u posljednjih nekoliko mjeseci ima ono jedno mjesto koje možemo nazvati "domom u kojem prebiva techno". Program "Techno Clubbing" osvojio je srca, rasplesane noge te osmjehe novih i starih generacija miljenika techno glazbe u samo nekoliko mjeseci, pa ga možemo nazvati baš tako - "domo techno glazbe grada Zagreba", a klub Gjuro 2 "adresom" istog doma.

Previše bi bilo govoriti o svemu što se događalo u ovih nekoliko mjeseci, pa to ostavimo za intermezzo kad odmaramo za šankom od plesanja ove subote na novom TC-u. Umjesto prošlosti, okrenimo se budućnosti i uživajmo u sadašnjosti. Uživajmo u novom techno zvuku i novitetima koje za sve nas priprema uigrana TC ekipa.

Dobrodošli na Techno Clubbing!

Cijena ulaznice je 20 kn do ponoći, odnosno 30 kn nakon, a vrata kluba se otvaraju i zabava počinje već u 22h te se zajedno zabavljamo do 5h ujutro.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO