Trip to Zion neumorno kroči zagrebačkim noćima već devet nepunih godina, a prvi mu je put da nas vodi u klub Sirup, koji se nedavno otvorio na novoj lokaciji. U subotu 1. veljače nam sprema svoja dva programska sastojka; prvi dio programa pleše se uz jungle i d'n'b s elementima reggaea kojima vlada Bass Explosion, a do zore će nas povesti Subjekt uz matematički precizan d'n'b i dubstep. Poslastica večeri je nastup legendarnog britanskog DJ-a Ariesa, koji jednako oduševljava fanove drum’n’bassa i reggaea svojim sjajnim energičnim nastupom. Ugasite TV i Facebook, obucite se udobno i podmažite zglobove, jer nas čeka divljanje cijelu noć! Prvih 50 posjetitelja čeka malo, ali slatko iznenađenje.

ARIES (Birmingham, UK)
https://soundcloud.com/ARIES-UK
https://soundcloud.com/ariesandgolddubs

Aries je popularni drum & bass, jungle i dubstep DJ i producent iz Velike Britanije. Uživa u bass kulturi od 1990. godine, a moćni sinkopirani ritmovi njegove glazbe nose specifične arome pravog roots i dub reggaea. Jedinstvenom produkcijom nudi dubinu koja uvlači slušatelja uzbudljivim aranžmanima za plesni podij, ali i meditativnim sadržajem. Brojnu publiku je privukao nadahnutim programiranjem kompleksnih elektronskih podloga za masne sampleove s Jamajke, u prožimanju stilova koje pršti pozitivnom energijom i emocijama.

Svoju glazbenu karijeru započinje 2000. godine, a prvu ploču izdaje 2005. za Co-Lab Records. Na tom izdanju se pojavljuje njegov veliki hit “Herbsmoke” kojeg su remiksirali D’n’B velikani TC i Marcus Visionary. Na vinilu je izdao i “Nuff Reggae Music”, “Just Like The Rain” i “Skankin Dub” za izdavačku kuću Lion Dubs, te “Ala Bama” za Roots Records. Tijekom karijere je surađivao s mnogim talentiranim umjetnicima, a njegovi su singlovi favoriti u DJ setovima legendarnih Shy FX-a i Zane Lowea.

Inna BASS EXPLOSION style!
under file: jungle/reggae/d'n'b
Bass Explosion je klupska večer u organizaciji Trip to Zion crewa s četverogodišnjom tradicijom promoviranja bass glazbe.

Aries
[Pure Vibez Recordings / Chopstick Dubplate / Dread Recordings / Co-lab Recordings / V-Recordings / Run Tingz Recordings / Powa Cuts / Dubwise Station / Lion Dub / Sub Slayers / Born On Road // Birmingham, UK]
http://www.ariesdubs.com/
https://soundcloud.com/ARIES-UK
https://soundcloud.com/ariesandgolddubs

Kingstoned Sound feat. Jin san & Verbal
https://soundcloud.com/verbal-efendi

Omanian [Usora, BiH]
https://soundcloud.com/omanian

Hosted by:
MC Ras M.I.S.T. Highper
https://www.youtube.com/user/mistikijel/videos

Inna SUBJEKT style!
under file: d'n'b/dubstep/dub
Program Subjekt započeo je DJ Agregat prije više od godinu dana koji je među publikom postao sinonim za duboke plesne bassove.

Seasplash Pula Crew 207 & Sheco
http://soundcloud.com/207-production
https://soundcloud.com/sheco_89

Leeks [Dirty Beatz]
http://soundcloud.com/brat-leeks

Agregat [Subjekt/Trip to Zion]
https://soundcloud.com/agregat

1.2.2014. | 22h
Klub Sirup, Koturaška 1
Upad: 30 kn prije | 40 kn nakon ponoći

support by:
Seasplash Festival
Reggae Hr
ZION RADIO
Radio Student

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO