Dok smo prošle sezone bili tolerantni prema tumačenju imena večeri, dakle po pitanju toga tko će kome što UValiti, ovoga puta sve se svodi oko iste stvari:  flert, upucavanje, uletavanje! To je ideja vodilje ove, ali, priznat ćete i svih drugih ludih subota na Aquariusovom podiju. Stoga imate zeleno svjetlo za UValjivanje/udvaranje/ barenje/ muvanje/ zavođenje odnosno potragu za ljubavnim partnerom pod našim UV lampama.

House ritmove Sound Designers glazbena ekipa, koju ove subote čine Martyn Negro, Lady DJ Suub@ru i Jurkii, slagati će pod spektaklularnom igrom UV light efekata.

Želite li da se pojedini dijelovi vašeg tijela na plesnom podiju izvijaju i lome pod kutevima Ultra violet strelica, istaknite ih fluorescentnim bojama.  Budite hrabri i luckasti pa nabacite zelene i baby ružičaste, električno plave i limunski žute nijanse. Ili samo odjenite bijelo, a za pojačani dojam pobrinuti će se naša make-up artistica. Za zagrijavanje i opuštanje barem jedna Bitter Lemon votka, ove subote za samo 12 kuna. A za isprobavanje novih uleta još dvije-tri votkice...

Eto, pa neka UValjivanje počne! Dođite, budite odvažni, otkačeni i sexy, prepustite se zovu noći i upravo na našem plesnom podiju isprobajte svoju najnoviju UV flert tehniku. Vidimo se u Aquariusu!

Izvor: Press

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Osvoji besplatan upad za Sound Designers, pošalji svoje ime i prezime na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (Subject - Sound Designers)! Vidimo se! :)

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO