Ove godine za vas smo pripremili potpuno razuzdani doček Nove godine u Stereu. o čemu se radi? Treš i jaranija parti u režiji Di Gej Bonko Šara samo je glazbena (upitno je ako se to može nazvati glazbom) pozadina onoga što vam pripremamo ove (i dijelom sljedeće) godine u Stereo Klubbu! Pripremite se za izbor miss i mistera treša 2011. sa vrijednim staklenim nagradama ispunjenima čarobnim tekućinama!

Očekujte i kolektivnu ludnicu uz Macarena plesne pokrete, te posebni Macarena koktel po promotivnoj cijeni! Došli smo i do najzanimljivijeg dijela, karte za najtreš doček su svega 24 kune! Mogu se kupiti u pretprodaji u Dallas dućanima u Rijeci i Newsoundu na Matuljima, a postoji i mogućnost rezervacije separea! Broj karata je ograničen, tako da što prije pohitajte po ulaznicu, te u podrum po treš robu, kako bi zablistali (doslovno, uz šljokice i slično) na najluđoj noći!

Osoblje Sterea će biti prigodno obučeno, a i cijeli klub ćemo prilagoditi looku devedesetih! Naravno, uz muziku će se vrtiti i projekcije omiljenih TV uratka 90ih, poput Beverly Hillsa i kultnog filma Cool As Ice, te naravno uz pokoju stariju Schwarzenegerrovu uspješnicu! Od muzike očekujte sve hrvatske treš hitove poput šeri šeri, te pokoji hit kronika iz jaranije za dušu i srce! Na repertoaru će se naći i pokoji bezvremenski treš hit, te ponešto stranih treščina devedesetih!

U cijenu od 24 kuna je zaračunata i besplatna porcija vrhunskog šampanjca Napoleon u pivskoj plastičnoj čaši, 1x konzumacija pića, a za one gladne tu je Bobi Flips za svakoga!

Dočekajmo 2011. kao da dočekujemo 1995.-u! Opustimo živce i prepustimo se malograđanskim radostima! (Jer kao da je doček Nove godine ikad završio dobro kada smo pokušali biti kreativni i originalni!)

Ulaznica 24 kn; pretprodaja Dallas Music Shop, Dallas Rijeka-Paris-Texas, Newsound Matulji


1x pjenušac Napoleon u plastičnoj čaši GRATIS!
1x konzumacija pića GRATIS!
1x BOBI Flips GRATIS!

Izvor: Stereo

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO